Vi hjälper med flyttstäd på Öckerö!

Flyttstädning på Öckerö

Välkommen till oss på Göteborgs Flyttstäd! Flyttstädning är vår specialitet och vi garanterar att du blir nöjd med våra tjänster.

Vi vet att en flytt innebär väldigt mycket arbete och alla vill i den här perioden fokusera på sitt nya boende. Anlitar du oss för flyttstädning i Öckerö med intilliggande öar kan du helt och hållet ägna dig åt det nya boendet och överlämna det gamla åt oss. Vår professionella personal tar hand om din lägenhet/villa och vi garanterar att både du och de nya hyresgästerna/ägarna blir nöjda. Därför erbjuder vi också alla våra kunder vår Kvalitetsgaranti.
Detta innebär att när du anlitar oss tar vi på oss hela ansvaret för din flyttstädning och att resultatet blir godkänt. De nya ägarna eller hyresvärden tar kontakt direkt med oss om de inte skulle vara nöjda med resultatet. Då kommer vi tillbaka och åtgärdar de brister och fel som de inte är nöjda med.

Vi utför professionell flyttstädning på Öckerö

Öckerö brukar räknas till Göteborgs norra skärgård. Kommunen omfattar tio bebodda öar som alla ligger mellan Vinga och Marstrand. Öarna som hör till Öckerö kommun är Grötö, Hyppeln, Källö-Knippla, Björkö, Fotö, Hälsö, Kalvsund, Rörö, Hönö och Öckerö.
Övriga öar har ingen åretruntbefolkning. Björkö är den till ytan största av öarna, medan Hönö har den största befolkningen.

Vi på Göteborgs Flyttstäd har många flyttstädningar på öarna runt Öckerö. Eftersom det finns både broar och bilfärjor till de olika öarna är det lätt för oss att utföra flyttstädningar i Öckerö kommun.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor, vill ha gratis offertförslag eller liknande. Vi ser fram emot att få hjälpa just dig på bästa sätt!

Fyller du i vår offertförfrågan så svarar vi inom 24 timmar och du får även med ett städschema där du ser vad som ingår i städningen.

Boka flyttstädning på Öckerö

Kontakta oss idag på tel.nr. 031-7886500

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!