Vi hjälper med flyttstäd i Kungsbacka!

Flyttstädning i Kungsbacka

Vi på Göteborgs Flyttstäd vet att en flytt innebär väldigt mycket arbete och alla vill i den här perioden fokusera på sitt nya boende. Anlitar du oss för flyttstädning i Kungsbacka med omnejd kan du helt och hållet ägna dig åt det nya boendet och överlämna det gamla åt oss. Vår professionella personal tar hand om din lägenhet/villa och vi garanterar att både du och de nya hyresgästerna/ägarna blir nöjda. Därför erbjuder vi också alla våra kunder vår Kvalitetsgaranti.
Detta innebär att när du anlitar oss tar vi på oss hela ansvaret för din flyttstädning och att resultatet blir godkänt. De nya ägarna eller hyresvärden tar kontakt direkt med oss om de inte skulle vara nöjda med resultatet. Då kommer vi tillbaka och åtgärdar de brister och fel som de inte är nöjda med.

Vi utför professionell flyttstädning i Kungsbacka

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun.
Till Kungsbacka kommun hör ett flertal orter och vi utför flyttstädning i alla delar av Kungsbacka kommun.

Vi utför flyttstädningar i Fjärås, Frillesås, Förlanda, Gällinge, Hanhals, Idala, Landa, Onsala, Släp, Tölö, Vallda, Älvsåker och Ölmevalla.
Flyttstädningar görs även i orterna Kullavik, Brattås, Lerkil, Särö, Västra Hagen, Gottskär och Åsa. Självklart flyttstädar vi även i alla småorter däremellan.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor, vill ha gratis offertförslag eller liknande. Vi ser fram emot att få hjälpa just dig på bästa sätt!

Fyller du i vår offertförfrågan så svarar vi inom 24 timmar och du får även med ett städschema där du ser vad som ingår i städningen.

Behöver du hjälp med flyttstäd i Kungsbacka?

Kontakta oss idag på tel.nr. 031-7886500

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!