Flyttstädning i Göteborg

Flyttstädning i Göteborg

Bor du i Göteborg med omnejd? Letar du efter en professionell städfirma som ska utföra din flyttstädning? Då har du kommit rätt! Vi på Göteborgs Flyttstäd ser till att både du och nästa bostadsgäst blir nöjda!

En flytt innebär mycket arbete för dig och du har fullt upp med att packa ner, sedan packa upp och inte minst komma i ordning i din nya bostad. Att dessutom behöva flyttstäda är ett stressmoment i sig. Detta kan vi hjälpa dig med så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig, nämligen på din nya bostad.

Överlåt flyttstädningen åt oss

En flyttstädning är inte vilken städning som helst. Det är flera moment som måste göras och det måste dessutom genomföras korrekt. Det är klart att man kan genomföra allt detta själv men det är ett arbete som kräver mycket tid och energi, planering och strategi från dig. Göteborgs Flyttstäd kan hjälpa dig med Flyttstädning i Göteborg!

Vi använder professionella redskap samt de rätta medlen för de olika momenten i städningen. Dessutom måste man tänka på att det inte är du själv som ska vara nöjd utan nästa bostadsgäst är den som har sista ordet och som kan kräva att fel åtgärdas. När du anlitar oss behöver du inte oroa dig för detta. Vi sköter allt från början till slut och garanterar att resultatet blir bra.

Vi på Göteborgs Flyttstäd ser till att:

  • du slipper tänka på städningen
  • rätt person blir nöjd med resultatet
  • städningen alltid blir godkänd
  • du får faktura skickad efter städningen
  • på fakturan är rut-avdraget redan gjort

Fyller du i vår offertförfrågan så svarar vi inom 24 timmar och du får även med ett städschema där du ser vad som ingår i städningen.

Du når oss på tel.nr. 031-7886500

 

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!