OMRÅDEN

Våra områden där vi utför Flyttstädning

Välkommen till oss på Göteborgs Flyttstäd! Flyttstädning är vår specialitet och vi garanterar att du blir nöjd med våra tjänster.

Vi vet att en flytt innebär väldigt mycket arbete och alla vill i den här perioden fokusera på sitt nya boende. Anlitar du oss kan du helt och hållet ägna dig åt det nya boendet och överlämna det gamla åt oss. Vår professionella personal tar hand om din lägenhet/villa och vi garanterar att både du och de nya hyresgästerna/ägarna blir nöjda. Därför erbjuder vi också alla våra kunder vår Kvalitetsgaranti.
Detta innebär att när du anlitar oss tar vi på oss hela ansvaret för din flyttstädning och att resultatet blir godkänt. De nya ägarna eller hyresvärden tar kontakt direkt med oss om de inte skulle vara nöjda med resultatet. Då kommer vi tillbaka och åtgärdar de brister och fel som de inte är nöjda med.

Även om de flesta av våra kunder finns i och i närheten av Göteborg så som till exempel i: Angered, Bergsjön, Kortedala, Tuve, Rödbo, Tynnered, Västra Frölunda, Biskopsgården, Billdal, Särö, Hovås, Masthugget, Askim, Hisingen, Surte, Älvängen, och i centrum är vi verksamma på fler orter längre bort från Göteborg också. Nedan kan du se fler platser där vi utför flyttstädningar. Självklart städar vi på ännu fler orter och i synnerhet mellan de nämnda.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor, vill ha gratis offertförslag eller liknande. Vi ser fram emot att få hjälpa just dig på bästa sätt!

Fyller du i vår offertförfrågan så svarar vi inom 24 timmar och du får även med ett städschema där du ser vad som ingår i städningen.

Du når oss på tel.nr. 031-7886500

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!