Dödsbo Göteborg

Behöver du hjälp med städning av Dödsbo?

När en anhörig gått bort är det mycket att tänka på. Som anhörig kan detta vara väldigt tungt och jobbigt. Det är mycket att ta hand om. Det är både tömning av boendet samt städning som ska utföras innan man kan lämna det till försäljning eller lämna över till nästa hyresgäst.

Vi på Göteborgs Flyttstäd kan hjälpa er med städningen av dödsboet. Genom att låta oss sköta städningen på objektet kan ni fokusera på att ta hand om och stötta varandra i sorgen.

Allmänt gällande städning och tömning av dödsbo

Både tömning av lägenhet eller hus, och flyttstädning är något som ska vara med i en bouppteckning som en utgift. Denna kostnad omfattas inte av RUT-avdrag. Ett dödsbo kan endast få skattereduktion för de rot- eller rut-arbeten som skett innan dödsfallet. Efterlevande barn kan inte heller få skattereduktion för de olika arbeten som skett i en förälders bostad efter att dödsfallet skett. 

Flyttstädningen av dödsboet berättigar alltså inte rut-avdrag, se www.skatteverket.se. Flyttstädning och flytthjälp är något som ska beställas i dödsboets namn och inte i de anhörigas.

Vi städar dödsbon som ligger i Göteborg och även dödsboenden i exempel: Angered, Bergsjön, Kortedala, Tuve, Rödbo, Tynnered, Västra Frölunda, Biskopsgården, Billdal, Särö, Hovås, Masthugget, Askim, Hisingen, Surte, Älvängen, och i centrum är vi verksamma på fler orter längre bort från Göteborg också. Självklart städar vi på ännu fler orter och i synnerhet mellan de nämnda.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor, vill ha gratis offertförslag eller liknande. Vi ser fram emot att få hjälpa just dig på bästa sätt!

Fyller du i vår offertförfrågan så svarar vi inom 24 timmar och du får även med ett städschema där du ser vad som ingår i städningen.

Du når oss på tel.nr. 031-7886500

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!